Op 1 november is de AVG honderdvijftig dagen van kracht. Een goed moment voor Functionarissen Gegevensbescherming om bij elkaar te komen, de balans op te maken en vooruit te kijken. Dat doen ze op 1 november 2018 in het FG Café te Bussum.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de VNG, iBestuur en het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP). Tijdens een interactief programma wisselen de aanwezige FG's en de sprekers met elkaar van gedachten over diverse thema's die hen in hun werk bezighouden.

Cécile Schut van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zal vertellen over de trends die zij ziet na honderdvijftig dagen AVG. Diana Comijs, ministerie van Buitenlandse Zaken, bespreekt de uitkomsten van de grootste FG-enquête tot nu toe, die het CIP heeft uitgezet onder alle FG's die zijn aangesloten bij het CIP (overheid en non-profit). En Joost Agterhoek, journalist en student aan de Universiteit van Amsterdam, vertelt over zijn afstudeerscriptie over de AVG en de rol van de FG.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Waar

Theater Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402SB Bussum

Wanneer

Donderdag 1 november van 13:30 tot 17:00 (zaal open vanaf 13:00).
Aansluitend netwerkborrel.

Aanmelden

janneke.lenderink@uwv.nl

PE-punten

Deelname aan het FG Café levert Permanente Educatiepunten op. Om deze te verantwoorden, wordt registratie bij deelname ter beschikking gesteld. Na afloop ontvangen deelnemers een verklaring per e-mail.